

## **Programme**

## **Tuesday 7 November 2023**

09:25	5 mins	Introduction and housekeeping	Lindsay King – PNSDT
09:30	55 mins	"Bringing you up to date"	Abigail Latimer
		<ul><li>HPV update</li><li>Primary HPV testing</li><li>Duty of Candour</li></ul>	
10:25	5 mins	Any questions	
10:30	10 mins	Comfort break	
10:40	40 mins	Scottish Cervical Call Recall – Update on new developments and future direction	Calum McGillivray
		<ul> <li>SCCRS/Confidentiality issues</li> <li>IT Security</li> <li>Proxy Users</li> <li>HIV Immunosuppressed</li> <li>Transgender</li> <li>Change in age range</li> <li>Direct referral to colposcopy</li> </ul>	
11:20	40 mins	Increasing uptake	Heather Jarvie & Suzanne Kelly
12:00	5 mins	Any questions	
12:05	30 mins	Cervical Anatomy	Christine Black
12:35		Smear taking DVD Close	Lindsay King