

Cervical Skills Update 2022

Programme

Tuesday 7 June 2022

09:25	5 mins	Introduction and housekeeping	Lynn McLaughlin – PNSDT
09:30	55 mins	"Bringing you up to date"	Abigail Latimer
		HPV updatePrimary HPV testingDuty of Candour	
10:25	5 mins	Any questions	
10:30	10 mins	Comfort break	
10:40	40 mins	Increasing uptake	Heather Jarvie & Suzanne Kelly
11:20	40 mins	Scottish Cervical Call Recall – Update on new developments and future direction	Calum McGillivray
		 SCCRS/Confidentiality issues IT Security Proxy Users HIV Immunosuppressed Transgender Change in age range Direct referral to colposcopy 	
12:00	5 mins	Any questions	
12:05		Smear taking DVD Close	Lynn McLaughlin